Cuisine by Klarish

Kdo nevychutnává každé sousto, nežije. Vždyť i samotná láska prochází žaludkem

středa 28. ledna 2015

Scottish shortbread biscuits

›
Aneb Skotské máslové sušenky. Že to zní nudně? Tak to vás asi budu muset přesvědčit, že to se těchto sušenek rozhodně netýká. Ten správný po...
1 komentář:
pondělí 20. října 2014

Skořicoví šneci Kanelbullar

›
Znáte to, sobotní odpoledne a vás honí mlsná tak intenzivně, že už máte jazyk na vestě, tak se z posledních sil doplazíte k počítači a gůglí...
1 komentář:
pondělí 13. ledna 2014

Food Panda a pizzerie Těsně vedle

›
Jistě si dovedete představit následující: v práci nebo ve škole frmol, doma jak po výbuchu, jste unavení, rozhození, nejradši by jste si něk...
4 komentáře:
pátek 27. prosince 2013

Malinová pěna

›
Ovocné pěny jsou dezertem mého dětství. Pamatuju si, že vždycky, když jsem v dětství trávila léto s prarodiči na chalupě a chodili jsme do l...

Brandnooz box

›
Málokdo si ještě nevšiml vlny šířící se rychlostí blesku českými foodblogy, přesto pokud o nich ještě nevíte, brandnooz boxy jsou momentálně...
1 komentář:
pondělí 23. prosince 2013

Vinný ocet s příchutí fíků a medu

›
Bez velkého představování vám rovnou řeknu, že tento voňavý ocet přímo zbožňuju. Stačí jej jen doplnit o olivový olej, špetku soli a pepře a...
čtvrtek 19. prosince 2013

Nigelliny Vánoční sušenky "na poslední chvíli"

›
Jak všichni víme, pečení cukroví na Vánoce je maraton na dlouhou trať- udělat těsto, nechat ho uležet, druhý den z něj udělat cukroví, pak h...
›
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro web

O mně

Moje fotka
Klarish
Brno Řečkovice, Česká rep., Czechia
Zobrazit celý můj profil
Používá technologii služby Blogger.