Podzim je tady!!! Letos prožívám dýňovou mánii jako snad jiný žádný rok předtím. Dýni bych mohla mít klidně každý den, takže jsem se rozhodla, že si zahraju na zahradníka a podařilo se mi jich pár vypěstovat (doteď jich bylo asi pět, ale teď mi jich tam uzrává asi deset pokud nezakročí mrazy), nějaký ten kousek jsem si koupila už v Brně na Zelňáku dřív než ty doma pořádně vyzrály, něco jsem dostala...
Jsem prostě dýňový maniak :D, takže když jsem uviděla TENTO PŘÍSPĚVEK
od Dulce de Leche, nechala jsem se bez váhání strhnout k jeho vyzkoušení. Spojení jablek a dýně hokkaido v sobě má jakési hřejivé kouzlo podzimu. Příště bych asi použila méně smetany, ale jinak nemám co vytknout ;-)
od Dulce de Leche, nechala jsem se bez váhání strhnout k jeho vyzkoušení. Spojení jablek a dýně hokkaido v sobě má jakési hřejivé kouzlo podzimu. Příště bych asi použila méně smetany, ale jinak nemám co vytknout ;-)
A tady je foto:
Příště se můžete těšit na Croquantové semi freddo podle Jamie Olivera, mé věčné inspirace
Žádné komentáře:
Okomentovat