středa 30. listopadu 2011

Poděkování

Nejeden člověk mi věnoval uštěpačnou poznámku na téma zveřejňování fotek jídel na internetu, nejednou mi bylo řečeno, že bych se měla léčit a nespočet lidí mě za to pomluvilo za zády. Od některých mě to mrzelo, některým jsem se mohla pouze smát. Přiznám se, že jsem měla chvíli pocit, že bych to měla vážně vzdát. To bylo ještě v době před vznikem tohoto blogu, kdy jsem své fotky zveřejňovala v jedné ze svých složek na facebooku, kde jsem si měnila inspiraci s některými přáteli.

Pak jsem se rozhodla založit tento foodblog, pro který mi byla velkou inspirací úžasná bytost, moje spřízněná duše  gurmánka Leňulka . Díky její podpoře jsem ani původní složku s fotkami nesmazala. Co je mi do lidí, kteří mne odmítají brát takovou, jaká jsem? Tento blog i ta složka s fotkami jsou přece moje součást.

Taky bych chtěla poděkovat svojí mámě za to, že mě v lásce k vaření vždycky podporovala. Dokonce v práci jako výživoý poradce vyprávěla svým klientům o tom, jak výborně vařím a ti se mě pak chodili ptát na recepty :-) .

Nemůžu opomenout ani další ze svých kamarádek Magdu alias Megí, protože stejně jako já a Lenča je i ona beznadějně zamilovaná do božského Jamieho a přiučila jsem se u ní nejednu zajímavost.

Děkuji svým nejvěrnějším strávníkům, kteří za mě tak statečně bojovali- bráchovi Áďovi a svému milovanému příteli Lukimu. Jejich chvála je pro mě hnacím motorem :-) !

V nepsolední řadě bych také chtěla poděkovat všem blogerům, kteří mne inspirují a denodenně mi ukazují, že nejsem jediný "šílenec s potřebou ukazovat světu, že vaření je mnohem víc než pouhá rutina"

Mám Vás ráda, Klarish :-*

5 komentářů:

  1. Klarish, nerob si tazkú hlavu z hlúpostí, ktoré ti kto povedal alebo napísal. Ja ti poviem jedno: Si úzasná a velmi ti drzím palce!!! Nikdy to nevzdávej!!! :*

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuju za mila a povzbuzujici slova, velmi si jich vazim! Jste zlaticko ;) :*

    OdpovědětVymazat
  3. Jako bys mi četla z duše. Mám to naprosto stejný. Na profilu na fcb to snad nikdo ani nečte, jen v jedné skupině si měníme recepty.

    Ale proč to vzdávat? Tady na internetu je to přece světové a každý se může inspirovat. Přeji hodně úspěchů s vařením.

    OdpovědětVymazat